222_original

2017.gada janvārī sāka darboties Latgales speciālā ekonomiskā zona (SEZ). Lai iepazīstinātu  reģiona, visas Latvijas, kā arī ārzemju uzņēmējus ar speciālās ekonomiskās zonas piedāvātajām priekšrocībām biznesa attīstībai, piesaistītu uzņēmējus pieredzes apmaiņai un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības veidošanai, Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu rīko starptautisku konferenci “Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ”.

Konferences laikā eksperti izteiks savu viedokli, kā uzņēmēji var gūt maksimālu atdevi, izmantojot Speciālās ekonomiskās zonas piedāvātās priekšrocības, tiks sniegta informācija par valsts un pašvaldības atbalstu uzņēmējiem, Biznesa inkubatora piedāvātajām iespējām, uzņēmēji stāstīs par savu pieredzi, strādājot Daugavpilī, būs diskusijas un individuālas pārrunas.

Interese par konferenci ir ļoti liela. Dalībai konferencē pieteikušies jau vairāk kā 210 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Moldovas. Uz konferenci ieradīsies arī virkne ārvalstu diplomātu. Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis tiksies ar Krievijas vēstnieku Jevgeņiju Lukjanovau, Francijas vēstnieci Odili Supizonu un Lietuvas vēstnieku Artūru Žurausku.

Konference notiks 2017.gada 3.martā viesnīcas “Park Hotel Latgola” konferenču zālē, Ģimnāzijas ielā 46, Daugavpilī.

Konferences programma

Dalībnieku saraksts

Kontaktinformācija:

Domes Attīstības departamenta Biznesa attīstības nodaļas speciālisti

Vladimirs Nadeždins tel.(+371) 2913 1876

Edvards Sargsjans tel.(+371) 2944 5490

Domes Attīstības departamenta Stratēģiskās plānošanas un starptautisko sakaru nodaļas vadītāja

Olga Tolmačova tel.(+371) 2008 9634