111_original

No 6.februāra sākās pieteikšanās jauno izpildītāju konkursam "Sapņi piepildās!", kurā ir aicināts piedalīties ikviens – gan individuāli, gan arī ar kolektīvu. Aizpildot pieteikuma anketu, iespējams pretendēt uz balvām dažādās nominācijās. Konkursa mērķis ir dot iespēju jauniem izpildītājiem no Latvijas un citām valstīm parādīt savus talantus un panākumus, saņemt speciālistu novērtējumu, salīdzināt savu meistarības līmeni ar citiem izpildītājiem.

Dalībnieki (indivīds vai kolektīvs) var pieteikties kādā no četrām nominācijām – vokālais konkurss, deju konkurss, oriģināla žanra konkurss, instrumentālas mūzikas konkurss. Konkursā dalībnieki var piedalīties ar vienu vai diviem numuriem pēc izvēles.

Konkursa laikā talantīgos un mērķtiecīgos dalībniekus iedvesmos arī žūrija, kura sastāvā būs specializēto mācību iestāžu pasniedzēji, radošo kolektīvu un organizāciju mākslinieciskie vadītāji, kultūras un mākslas darbinieki.

Pieteikumus konkursam visās nominācijās var iesniegt līdz 2017.gada 1.martam elektroniski uz e-pasta adresi - zanna189@inbox.lv

 

Tālr. (viber) 00 371 26566741.

Piesaistītie faili: