Dsc_0211_big_original

Daugavpils pilsētas jaunieši, sarosieties, jo pieteikšanās spēlei ilgs tikai līdz 25. novembrim! “Jaunie Rīgas sargi” ir aizraujoša piedzīvojumu spēle brīvā dabā, kas notiks Daugavpils cietoksnī, līdzīgi kā iepriekšējos gados.

Neskatoties uz to, ka spēles dalībniekiem šoreiz nāksies cīnīties patiesi ekstremālos apstākļos, mēs uzskatām, ka tas mūsu pilsētas jauniešiem nav nekāds šķērslis! Noteikti ir jāvelk silts ziemas apģērbs un apavi. Tēju, siltas pusdienas un ugunskuru nodrošināsim mēs, bet par uzdevumiem un nopietnām apmācībām parūpēsies Latvijas Republikas Nacionālie bruņotie spēki un Jaunsardzes un informācijas centrs.

Neizpaliks arī balvas! 1. vietas ieguvēji 16. decembrī dosies uz  Gaisa spēku aviācijas bāzi Lielvārdē, bet ir jāpatur prātā, ka arī pašvaldība neaizmirst par centīgiem jauniešiem. Pašlaik varam pateikt to, ka balvas būs ieguldīto spēku vērtas! Savukārt spēles garšīgais atbalstītais „Latvijas Maiznieks” parūpēsies par to, lai dalībnieki ātri uzņemtu spēkus un turpinātu ceļu pretī uzvarai.

Izveido komandu 6 cilvēku sastāvā (3 meitenes, 3 zēni no 14-19 gadiem), reģistrējies un atbildi uz anketas jautājumiem www.jaunierigassargi.lv! Uz tikšanos 9. decembrī!