111_original

Vasaras sarunu cikls uz soliņa tuvojas beigām, bet LAVKA komandai ir ar ko pārsteigt! Nāciet uz pasākumu ceturtdien, 25. augustā, plkst.18.00 amfiteātrī aiz „ZINOO Daugavpils” centra (Vienības iela 30, Daugavpils), ieeja no Latgales zoodārza puses, lai paklausītos profesionāļu stāstus.

 

Mūsu viesi:

  • Pāvels Fuks (Rīga/Sanktpēterburga), režisors/ montāžas režisors/animators. Strādāja Latvijas un Krievijas televīzijā, kā arī filmēja klipus grupai „Leņingrad”
  • Reinis Pļaviņš (Rīga), alus darbnīcas "Labietis" saimnieks.
  • Anatolijs Golubovs (Rīga), portāla Delfi.lv krievu versijas galvenais redaktors.

 

Pēc tradīcijas, mūsu sarunu soliņš būs jaunajā krāsā – oranžā! Siltuma un prieka krāsā. Nāciet uz mūsu soliņu – pasēdēsim un parunāsim. Pasākuma ilgums ir 2 stundas (no 18.00 līdz 20.00). Ieeja brīva!

 

*Ja būs lietus vai citi slikti laika apstākļi, pasākums tiks pārcelts uz „ZINOO Daugavpils” centru

 

Par pasākumu:

 

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts tēmām, par kurām aicinātie viesi stāstīs neformālajā gaisotnē zem klajas debess. Vasaras sezonas laikā mēs centīsimies aicināt viesus no dažādām  darbības jomām, tadejādi rādot, ka ir iespējams sasniegt panākumus visdažādākās nozarēs. Daudzi cilvēki saka, ka mūsu jaunieši nav aktīvi, viņus nekas neinteresē, tāpēc LAVKA radošā komanda nolēma rīkoties un organizēt radošu, neformālu pasākumu, kas ne tikai iedvesmos, bet arī palīdzēs atrast domubiedrus.

 

 

LAVKA organizatore: Jeļena Dedele

Email: hello.solyanka@gmail.com

Tel.26287770