1_ecaino-14_original

Eiropas Jauniešu parlamenta 14. Latvijas Nacionālās konferences dalībnieki sešas dienas saliedējās, nodarbojās ar radošajām aktivitātēm un cieņas pilni diskutēja Daugavpils Saskaņas pamatskolas telpās.

 

18. augusta vakarā, pēc intensīva darba grupās, dalībnieki pulcējās Daugavpils Mārtiņa Lutera evaņģēliski luteriskajā baznīcā, lai kopā piedzīvotu vienu no konferences skaistākajiem pasākumiem – Eirokoncertu. Koncertam dalībnieki varēja pieteikties brīvprātīgi. Uzstājās jaunieši no konferences dalībvalstīm, parādot savus talantus – dziedāšanā, runas improvizācijā, dzejas runāšanā un ģitāras spēlēšanā.

 

Piektdiena, 19. augusts konferences dalībniekiem bija viena no saspringtākajām dienām, jo caur grupu darbu un diskusiju un debašu procesu bija jāsagatavo komitejas tematam atbilstošā rezolūcija, ko apspriedīs šodien, 21. augustā, Ģenerālās Asamblejas laikā.

 

Pārsvarā jaunieši atradās iekštelpās, intensīvi strādājot, tāpēc sestdienas diena tika pavadīta uzturoties svaigā gaisā, sakopjot Daugavpils cietokšņa apkārtni. Pēc labi padarīta darbiņa jaunieši devās ekskursijā pa Cietoksni un uz apmeklēja Daugavpils skrošu rūpnīcu.

 

Šodien, līdz plkst. 21.00, saspringts un debašu piepildīts darbs turpinās Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē – Ģenerālā Asamblejā, kuru apmeklēt tiek laipni aicināts ikviens interesents.

 

Jautājumu gadījumā sazināties ar:

 

Ievu Elizabeti Ērgli,

Eiropas Jauniešu parlamenta

14. Latvijas Nacionālās konferences

Organizatori

 

Tālr. + 371 27724521

e-pasts: ieva.eergle@gmail.com

www.eyp.org