Jaunie%c5%a1u_dome_original

Daugavpils pilsētas Jauniešu domes sēde

2016. gada 25. augustā  plkst. 18:30

Krišjāņa Valdemāra ielā 1

Domes konferenču zālē

 

 

Jauniešu dome iepriekšējā sēdē apstiprināja nolikuma izmaiņas, nolikumā tika konkretizēti punkti par jauno kandidātu iekļaušanu un locekļu izraidīšanu no jauniešu kolektīva sastāva.

Balstoties uz nolikumā izvirzītajām izmaiņām, sēdes sākumā tika nosaukts locekļu saraksts, kas neapmeklēja pēdējās trīs sēdes, un tādējādi tiek izsvītroti no Daugavpils pilsētas Jauniešu domes sastāva līdz septembra beigām, kad notiks jaunā sastāvā vēlēšanas.

Sēdē tika apstiprināts jauns izglītības jautājumu koordinators – Artjoms Romanenko, kas ir spēcīgi motivēts aktīvi strādāt ar jauniešiem un attīstīt jauniešu domes darbību.

Kā arī visi jauniešu domes dalībnieki nobalsoja “par” jauno Jauniešu domes logotipu, tāpēc turpmāk jaunieši pārstāvēs sevi ar oficiālu atpazīstamības zīmi.

Jaunieši izrunāja fotokonkursa “Emocionālais BUMS” gaitu un rezultātus, tāpēc ir motivēti turpmāk vairāk un ražīgāk strādāt kopā ar jauniešiem, jo fotokonkurss noritēja veiksmīgi. Tagad jaunieši gatavojas turpmākajam pasākumam “Artišoks”.

Nākošā sēde notiks 25. augustā plkst. 18.30.

 

Darba kārtība:

 

1. Apstiprināt locekļu sarakstu, kuri tiek izslēgti no Jauniešu domes, pēc nolikuma 11.11. punkta

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas Jauniešu domes prezidents Aleksejs Ignatjevs

 

2. Jauniešu domes plānotās aktivitātes

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas Jauniešu domes prezidents Aleksejs Ignatjevs

 

3. Par Jauniešu domes valdes vēlēšanām septembra mēnesī

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas Jauniešu domes prezidents Aleksejs Ignatjevs

 

 

Personām, kuras nav Jauniešu domes sastāvā un vēlas piedalīties – klausīties Jauniešu domes sēdi, pirms tās jāreģistrējas pie Jauniešu domes sekretāres – protokolistes Diānas Koroļkovas (+371 29828281, d.koroljkova@gmail.com).

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Jauniešu domes

Sabiedrisko attiecību koordinatore

Undīne Svelpe