Zzz_original

Sarunas uz soliņa jau bija veltītās gan „garšīgai”, gan „festivālu” tēmai, bet viss vienmēr sākas ar IDEJU. Šoreiz LAVKA komanda nolēma būt daudzpusīga un uzaicināt viesus no dažādām nozarēm, tāpēc katrs varēs iedvesmoties no mūsu viesu idejām. Kā vienmēr, pasākums notiks ceturtdien, 28. jūnijā, plkst.18.00 amfiteātrī aiz „ZINOO Daugavpils” centra (Vienības iela 30, Daugavpils), ieeja no Latgales zoodārza puses.

 

Mūsu viesi:

· Liāna Merņaka (Rēzekne), dizaina darbnīcas VALIS vadītāja.

· Gusts Ošmucnieks un Co (Rīga), ekstremālie sporta veidi un projekts "Pazust Latgalē".

· Raimonds Platacis (Rīga), reklāmas aģentūras ABNORMAL radošais direktors (Tele2 reklāmas „Meteorīts” idejas autors).

 

Pēc tradīcijas, mūsu sarunu soliņš būs jaunajā krāsā – zaļā! Neierobežotas enerģijas, izaugsmes un attīstības krāsa. Nāciet uz mūsu soliņu – pasēdēsim un parunāsim. Pasākuma ilgums ir 2 stundas (no 18.00 līdz 20.00). Ieeja brīva!

 

*Ja būs lietus vai citi slikti laika apstākļi, pasākums tiks pārcelts uz „ZINOO Daugavpils” centru

 

Par pasākumu:

 

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts tēmām, par kurām aicinātie viesi stāstīs neformālajā gaisotnē zem klajas debess. Vasaras sezonas laikā mēs centīsimies aicināt viesus no dažādām  darbības jomām, tadejādi rādot, ka ir iespējams sasniegt panākumus visdažādākās nozarēs. Daudzi cilvēki saka, ka mūsu jaunieši nav aktīvi, viņus nekas neinteresē, tāpēc LAVKA radošā komanda nolēma rīkoties un organizēt radošu, neformālu pasākumu, kas ne tikai iedvesmos, bet arī palīdzēs atrast domubiedrus.

 

 

LAVKA organizatore: Jeļena Dedele

Email: hello.solyanka@gmail.com

Tel.26287770