Zzzz3333333_original

Šajā nedēļas nogalē sporta un atpūtas cienītājiem Daugavpilī būs lieliska iespēja izmēģināt savus spēkus pludmales volejbolā un ielu basketbolā.

Stropu pludmalē 17. jūlijā tiks aizvadīts pirmais pludmales volejbola čempionāta posms. Tajā var piedalīties vīrieši un sievietes, kuri dzimuši ne vēlāk par 2002. gadu. Katrā pārī jābūt pa diviem spēlētājiem. Pieteikties sacensībām varēs sacensību dienā no plkst. 10:15. Sākums ieplānots plkst. 11:00.

Daugavpils cietoksnī ”Kara vēstures rekonstrukcijas festivālā ”Dinaburg-1812” ietvaros notiks vairākas sporta aktivitātes. Jau no plkst. 11:00 pie Marka Rotko centra norisināsies Daugavpils ielu basketbola čempionāta 2. posms. Bērnu grupas tiek aicinātas reģistrēties no plkst. 10:20, bet pieaugušie vīrieši un sievietes no plkst. 11:30 (sākums plkst. 12:30).

Dažādās Cietokšņa vietās notiks arī citi sportiski pasākumi: orientēšanās pa Cietoksni, svarcelšanas stafetes un uzdevumi, šaha turnīrs atklātā dabā, krosmintons, kendo, jautrās stafetes un citas aktivitātes

Informāciju sagatavoja: 
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde