Jauniesu_diena_afisa_original

Šī gada 1. jūlijs ir datums, kas Tev jāpiefiksē un jāieraksta savā blociņā, jo Preiļu pludmalē - Jauniešu diena 2016!


Jau no 12:00 sāksim aktīvi un jautri pavadīt laiku, kad līdz pat 19:00 iesaistīsimies jautrās stafetēs un konkursos, ko vadīs Preiļu novada Jauniešu centra “ČETRI” brīvprātīgo komanda, vilksim virvi, leksim ar maisiem, skriesim, rāposim un darīsim daudz ko citu aizraujošu, lai šī diena mums visiem paliktu atmiņā, kā forši atklāts otrais vasaras mēnesis, jūlijs.
No 14:00 atklāsim volejbola turnīru, kuram būs iespēja pieteikties gan uz vietas (pieteikšanās no 13:00), gan iepriekš, zvanot: 28202755 (Lauris Zalāns) vai 29789577 (Armands Rusiņš).

Volejbolam jāpiesaka komanda 3 cilvēku sastāvā!

 

Vai zini, kas ir burbuļfutbols? Tas ir futbols 1,5 m diametra bumbās, kas sastāv no sešiem ar gaisu pildītiem segmentiem. Uzvelkot to, Tu vari spēlēt futbolu, metot kūleņus, stumdoties un vārtoties, paliekot bez traumām, jo burbuļfutbols ir pilnīgi drošs. Arī šī atrakcija būs pieejama no 14:00 – 18:00, tāpēc pasteidzies, lai neko nenokavētu.

https://www.youtube.com/watch?v=qNtmMiqRelw

 

Visas dienas garumā varēsim dzirdēt mūsu pašu jaunos māksliniekus, kas daļu dienas aizpildīs ar saviem koncertiem un priekšnesumiem. Varam klusi pačukstēt, ka viena no viņiem, būs skaistās balss īpašniece Rūta Pastare.

 

No 20:00 līdz 03:00, mums būs iespēja atzīmēt šo dienu un kārtīgi izdejoties pie superīgas mūzikas nakts ballītē, par ko parūpēsies dīdžeji: ERVIN MAIN, FUNKY DJ ELEGANT un MR. HAPPY.


Visas pasākuma laikā darbosies kafejnīca “Pampūkas”, kur Jums būs iespēja nogaršot ne tikai gardas pampkūkas, bet arī mājas saldējumu un atspirdzinošu limvonādi.

 

Uz pasākumu jāierodas,  kā īstenam pludmales ballītes cienītājam – Hawai – Malibu tērptam, lai krāšņos tērpus varētu arī iemūžināt, jo pasākuma laikā darbosies fotostūrītis.

 

Visas dienas garumā, pasākumu vada – Lauris Zalāns.


Lai neko nenokavētu, nāc pats un ņem līdzi draugus!

Ieeja: BEZMAKSAS!

 

Organizē: Preiļu Novada Jauniešu centrs “ČETRI”.

Paldies sakām: Preiļu novada Domei, Preiļu KC, Kafejnīcai “Pampūkas”