13321229_10153437643206673_971108214_o_original

Vasaras sarunu sola LAVKA sezona sākusies! Jau šopiektdien, 3.jūnijā, plkst.17.30 aiz „Zinoo Daugavpils” (aiz bijušas „Renesanse” ēkas, Vienības iela 30, Daugavpils) norisināsies pirmais pasākums.

 

LAVKA – sarunu cikls uz soliņa, kas ir veltīts tēmām, par kurām aicināti viesi stāstīs neformālajā gaisotnē zem klājas debess. Vasaras sezonas laikā mēs centīsimies aicināt viesus no dažādām  darbības jomām, tadejādi rādot, ka ir iespējams sasniegt panākumus visdažādākās nozarēs. Daudzi cilvēki saka, ka mūsu jaunieši nav aktīvi, viņus nekas neinteresē, tāpēc LAVKA radošā komanda izlēma rīkoties un organizēt radošu, neformālu pasākumu, kas ne tikai iedvesmos, bet arī palīdzēs atrast domubiedrus.

 

Pirmā pasākuma temats ir ēdiens, tāpēc mēs to nosaucām par GARŠĪGU! Pasākuma viesi – maiznīcas „Liepkalni” (Dagnis Čākurs) un saldējuma ģimenes uzņēmuma „Skrīveru mājas saldējums” (Sotnieku ģimenes pārstāvis) pārstāvji. LAVKA ir neformāls pasākums, tāpēc Jūs varēsiet brīvi uzdot jautājumus viesiem, kā arī parunāt ar viņiem pauzēs un pasākuma beigās.

 

Mēs centīsimies radīt maksimāli radošu atmosfēra – īsts sols, uz kura sēdēs mūsu viesi, sēdvietas ar spilveniem, kas ir veidotas speciāli pasākumam, fotostūrītis un, protams, gardumi – tas viss, mūsuprāt, ir galvenie labā noskaņojuma faktori J Pasākuma laiks 1,5 – 2 stundas (no 17.30 līdz 19.00), pēc tam var doties uz koncertu, kas ir rīkots pilsētas svētku ietvaros.

 

Starp citu, katru reizi pasākuma krāsa atšķirsies, šoreiz tā ir dzeltenā - saules un vasaras krāsa :) Gaidām Jūs uz mūsu sarunu soliņa. Ieeja brīva!

LAVKA organizatore: Jeļena Dedele

Email: hello.solyanka@gmail.com

Tel.26287770