1_original

Biedrība “Darītājiem” (biedrība „Daugavpils rītdienas veidotājiem“) aicina uz citādes kvalitātes pasākumu jauniešiem un jaunatnes lietu speciālistiem “YOUTH POWER BANK”, kas norisināsies  25. maijā plkst. 09.00 Daugavpils Universitātē (Parādes ielā 1A).  

Pasākums ir neparasts pieredzes apmaiņas eksperiments veselas dienas garumā, kura laikā dalībnieki dzirdēs vairāk nekā desmit personīgus dzīves stāstus par izglītību un karjeru, sabiedriskajām organizācijām un uzņēmējdarbību latviešu, krievu un angļu valodās. Nekādas “sausās” teorijas, tikai dzīvs un atklāts dialogs! Diskusijās par pilsētas, reģiona un valsts nākotni piedalīsies vairāk kā 100 dalībnieki, kur kopīgi apmainīsies  ar domām un uzlādēsies ar pozitīvu enerģiju. Pasākuma noslēgumā dalībniekus un viesus sagaida aizraujoša kultūras programma un daudz citu pārsteigumu.

Tomass Djuārs ir teicis: “Prāts ir kā izpletnis – tas darbojas tikai tad, kad to atver!” Savukārt, mēs esam pārliecināti, ka pasākuma laikā dalībnieki iegūs patiesi aizraujošu vielu pārdomām, kā arī iedvesmu atklāt savus sapņus un motivāciju rīkoties!

Vairāk informācijas par pasākumu un pasākuma viesiem var atrast “YOUTH POWER BANK” oficiālajā Facebook lapā pēc adreses:www.facebook.com/ypb2016. Papildus informācijas par biedrību “Darītājiem” var atrast biedrības oficiālajā Facebook lapā pēc adreses:www.facebook.com/daritajiem.

Biedrība “Darītājiem” īsteno projektus, kas ir saistīti ar izglītību un kultūru.  Rūpējoties par pilsētas nākotni, tā gandrīz katru trešdienu pulcē aktīvus pilsētas jauniešus, uzņēmējus, biedrību pārstāvjus un brīvdomātājus pasākumos “DIALOGS”, kas ir platforma kontaktu veidošanai un partneru meklēšanai, dažādu iniciatīvu un projektu īstenošanai.

Lai iegūtu vairāk informācijas par pasākumu “YOUTH POWER BANK”, lūdzam sazināties ar organizatoriem, rakstot uz e-pastu: youthpowerbank@gmail.comvai arī telefoniski +371 29847583 (Viktors), +371 29888386 (Anita), +371 29131725 (Andrejs).

Pasākuma norisi atbalsta: Daugavpils pilsētas dome , SIA “Orglab”, SIA “Protams”.


Dalībnieku reģistrācija: http://ej.uz/9ise