12370706_1009714062412612_3842868409128288516_o_original

26.decembrī, plkst.17:00 Queen Club Latvia Daugavpils jauniešu neformālās izglītības centrs (JNIC) aicina visus uz labdarības Jaungada pasākumu “New Year Candies”, kura mērķis ir sniegt pozitīvas svētku emocijas bērniem, kuriem nav ģimenes vai kuras finansiālu apsvērumu dēļ nevar baudīt jaukas un interesantas svinības citviet.

Ziemassvētki ir laiks, kad ir atļauts sapņot un ticēt brīnumiem. Tas ir laiks, kad pat visdrūmākā sirds ļaujas ietīties skurbinošajā piparkūku smaržā, vilinošā mandarīna krāsā un reibinošajā konfekšu garšā. Šis laiks ir vispiemērotākais pagūt izdarīt labas lietas un dāvāt gaišus svētkus.

Jaungada pasākumā “New Year Candies” piedalās Daugavpils JNIC jaunieši un biedrības. Pasākuma viesus ar krāšņiem priekšnesumiem priecēs “Latgales džeza klubas - studija”, vokālā studija “Stage On”, biedrība “Benefiss”, cirka un deju studija “Vivat”, biedrība “Deju šova grupa Elegance”, biedrība “LJ Klubs”, projekts “The Young Motion”, deju studija “Stoptime”, kā arī ar labākajiem hītiem iepazīstinās Dj ElBii, Dj Eddy, Alex Jackin’, Dj Alexantos, Andrew Nickelson, Dj Uncle Sasha. 

Ieiet pasākumā būs iespējams ziedojot KONFEKTES bērniem.

Nebūsim skopi un dalīsimies savā svētku noskaņā un dvēseles siltumā!

Pasākumu atbalsta: Daugavpils pilsētas dome, Jaunatnes Departaments, Latgales Dizaina biedrība, Ivo Productions, Arthur Gore, Skroman, TempArt, Mārīte Art, Daugavpils Sarkanā Krusta Jaunatne, SIA “Dautkom TV”

 

Papildu informācija:
Daugavpils jauniešu neformālās izglītības
centra vadītājs
Aleksandrs Ivanovs