Plakats_isfilmas1_original

Poļu kultūras centrs festivāla “Short Waves” ietvaros 28.martā plkst. 16:00 aicina noskatīties jauno poļu režisoru īsfilmas. Filmas tiks demonstrētas Poļu Namā /Varšavas ielā 30/.

Filmu programmā iekļautas Tomasa Popakula un Karolinas Spechtas animācijas filmas, Kataržinas Gondekas un Lukaša Ostalska spēlfilmas, Maetuša Sadovska eksperimentālā filma, Martinas Ivanskas televīzijas filma un Tomasa Slivanska dokumentālā filma. Papildus festivāla laikā tiks demonstrēta Aleksandras Terpinskas spēlfilma, kas bija viena no pagājušā gada festivāla laureātēm. Aleksandra būs arī festivāla viešņa pasākumos Daugavpilī.

Festivāls “Short Waves” ir Polijas AD Arte fonda iniciatīva un tas šogad jau sesto reizi notiks Polijas pilsētā Poznaņā. 27. un 28. martā Rīga un Daugavpils būs starp tām pasaules pilsētām, kurās tiks organizeti satelītfestivāli. Latvijā to rīko LU Sociālo zinātņu fakultāte un Polijas vēstniecība Rīgā sadarbībā ar Polijas kultūras centru Daugavpilī un Multikino.

Festivāla rīkotāji uz seansiem aicina ikvienu interesentu! Būs iespēja bez maksas gan noskatīties filmas, gan arī par tām nobalsot skatītāju balsojumā. Festivāla rīkotāji uz pasākumiem aicina visus inetresentus!

 Festivāla “Short Waves” programma Daugavpilī: 

DAUGAVPILS

Piektdiena, 28. marts

16:00 Filmu programma Poļu kultūras centrā Daugavpilī, Varšavas iela 30

18:00 Diskusija ar jauno poļu režisori Aleksandru Terpinsku turpat Poļu kultūras centrā Daugavpilī, Varšavas iela 30