1643651780_jd-20-23-001_max_original

2.martā plkst.11.00 sāksies pieteikšanās skolēnu vasaras nodarbinātības programmai 13-14 gadus veciem jauniešiem, kas turpināsies līdz 6.martam ieskaitot. Reģistrācija notiks portālā www.jaunatne.daugavpils.lv sadaļā NODARBINĀTĪBA.

Reģistrējoties programmai, ir jāizvēlas mācību iestāde, kurā mācās skolēns. Pēc tam būs iespēja izvēlēties periodu, kurā jaunietis vēlas stādāt.

Pēc reģistrācijas sistēmā, uz e-pastu dažu dienu laikā tiks nosūtīta apstiprinājuma vēstule par pieteikuma saņemšanu un kodu, kas tiek piešķirts katram jaunietim kā kārtas numurs reģistrācijas laikā.

Programmas ietvaros jauniešiem no daudzbērnu ģimenēm tiek rezervētas 20% no darba vietām, savukārt jauniešiem no maznodrošinātām un trūcīgām ģimenēm tiek rezervētas 20% no darba vietām.

Jauniešiem būs iespēja strādāt Daugavpils valstspilsētas vispārējās izglītības iestādē, kurā jaunietis iegūst pamatizglītību. Kopā tiks nodrošinātas 382 darba vietas. Informējam, ka sakarā ar J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas un Daugavpils 11.pamatskolas slēgšanu, šo izgītības iestāžu audzēkņi programmā nevarēs piedalīties.

Visiem, kas tiks pamatsarakstā, no 1.līdz 30.aprīlim ir jāatnes dokumentus skolas darbiniekam, kas atbild par jauniešu nodarbinātību - izziņa no ģimenes ārsta U27, parakstīta atļauja no vecākiem, konta numurs un papildus dokumenti, ko pieprasa izglītības iestāde.