Image_(3)_original

Biedrība “Perspektīvu centrs”, visus interesentus, kam patīk fotografēties un fotografēt, aicina uz pasākumu “Foto stendi un stūrīši”, kura laikā būs iespēja apskatīt pašdarinātu rotājumu izstādi, kā arī piedalīties fotostūrīša izveides meistarklasē, un noslēgumā piedalīties foto sesijā. Pasākums notiks 22.augustā plkst. 15:00 Jauniešu neformālās izglītības centrā (Varšavas iela 45).

Biedrībā „Perspektīvu centrs” darbojās dažādi rokdarbu meistari. Projekta dalībnieki veidoja dekorāciju maketus. Prezentēja maketus un papildināja viens otru. Veidoja kolaborācijas. Izstrādāja dekorācijas. Projekta laikā, ar radošo meistaru palīdzību, tika izveidoti foto stendi ar dažādu atribūtiku, lai ļautu jaunajiem Daugavpils fotogrāfiem izpausties, un izmantot dažādas konstrukcijas savām fotosesijām.  Visas kompozīcijas izveidotas dažādos stilos.

Pasākums tiks īstenots projekta  „Radoša plūsma” ietvaros,  pateicoties Daugavpils pilsētas domes budžeta programmas “Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds” sabiedrisko organizāciju finansiālajam atbalstam.