Kvn_daugavpils_kauss_a1_ok-page-001_original

Aleksandrs Masļakovs un Kompānija" un KVN līga "Rīga" ar Daugavpils domes atbalstu piedāvā: "Daugavpils KVN kausu".

 

29. septembrī plkst. 18:00 Daugavpils Kultūras pilī uzstāsies Eiropas čempionāta labākās KVN komandas un Augstākās līgas zvaigznes „Sbornaja Fizteha” (Dolgoprudnija) un „Lučšie druzja” (Minska).

Tāpat KVN kausā piedalīsies Eiropas čempionāta labākās KVN komandas, kuras pārstāvēs Latviju, Krieviju, Baltkrieviju un Igauniju:

«Etot denj» (Tambova)

«Stolica» (Rīga)

«Korennije gosti » (Ventspils)

«Dvor v zakone» (Daugavpils)

«Lobster ot smeha» (Tallina)

 

Nepalaidiet garām KVN svētkus Daugavpilī 29.septembrī. Daugavpils Kultūras pilī šajā rudens vakarā, pateicoties komandām un skatītājiem, tik tiešām kļūs vasarīgi karsti. Humora okeāns, smaidu jūra un smieklu kalni – tas ir tieši tas, kādēļ ir vērts apmeklēt spēli un atliku likām izbaudīt Jūsu iemīļoto KVN aktieru meistarību, apķērību, erudīciju un harizmu.

Komandas priecēs skatītājus ar savām labākām reprīzēm un miniatūrām, kas jau ir kļuvušas populāras un atpazīstamas, pateicoties tam, ka KVN spēles translē televīzijā, kā arī materiāliem, kuri kādu iemeslu dēļ nav iekļauti televīzijas ēterā.

Sagatavojiet jautājumus saviem mīluļiem, jo Jūs sagaida īsta KVN iesildīšanās!

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs, Daugavpils teātrī, t/c «Ditton Nams», Daugavpils Kultūras pilī un internetā www.bilesuparadize.lv

 

Biļešu cenas no 5.00 līdz 10.00 eiro.