Afi_original

No 13. līdz 20. augustam biedrība Solis Dabā Ilūkstes novadā organizē jauniešu apmaiņu "3xGreen", kuras laikā visi mācīsimies, cik svarīgi ir saglabāt savu apkārtni un vidi zaļu. Kopā ar jauniešu grupu no Lietuvas mēģināsim saprast kā darbojas zaļais bizness, smeļoties ar idejām arī no vietējiem biznesmeņiem, uzzināsim kādai jābūt zaļai mājai, un izpētīsim, kas tad ir zaļā atpūta un izmēģināsim to dažādos veidos. Visi kopā mēs izzināsim neformālo izglītību, izbaudīsim vasaru un pierādīsim paši sev, ka esam spējīgi izaicināt sevi.

Apmaiņas daļa notiks Ilūkstē, viesu namā "Pie Torņa". Visas dzīvošanas un ēdināšanas izmaksas tiek segtas no programmas Erasmus+, savukārt ceļa izdevumi iespējams būs apmaksāti tikai daļēji.

Lai veicinātu Erasmus+ redzamību, dalībniekiem pēc apmaiņas būs nepieciešams izplatīt projekta rezultātus, tas ir, sešu nedēļu laikā pēc apmācībām organizēt rezultātu izplatīšanas aktivitāti, iekļaujot vismaz vienu tikšanos ar ieinteresēto mērķa grupu (piemēram, iztāstīt to savā sociālajā grupā kā skolā, universitātē utt.) Taču iepriekš nav jāuztraucas, jo visas apmaiņas laikā tiks vākti dažādi materiāli, galvenokārt vizuālie, ko vēlāk parādīt citiem :)

Jautājumu gadījumā, rakstīt uz solis.daba@inbox.lv ar norādi "3xGreen projekts"