Plak%c4%81ts_original

Tu esi aktīvists, kas vēlas kļūt radošāks, vai arī mākslinieks, kas vēlas līdzdarboties labākas nākotnes vārdā? Vai tev rūp sociālie un vides jautājumi? Tad tu esi laipni gaidīts pieteikties dalībai mūsu "Mākslas aktīvisma" darbnīcā!

Divās dienās fokusēsimies uz sociālo kustību attīstību un skatīsimies, kā radošas akcijas un māksla palīdz iesaistīt cilvēkus, radīt kritisko masu, lai sasniegtu kopīgus mērķus.

Pētīsim, kā jāveido efektīvas akcijas un sociālās kustības: pamatprincipos un reālos piemēros. Dalīsimies atmiņās par savu pieredzi kā kādas aktivitātes organizatoriem vai dalībniekiem, lai noskaidrotu sava aktīvisma dzinējspēku, spēju viest pārmaiņas un sniegt savu artavu kopīga mērķa sasniegšanai. Bet galvenais – dalībniekiem būs iespēja plānot kopīgas aktivitātes un to īstenošanu Erasmus+ programmas ietvaros, kā arī dalībnieki varēs  piedalīties kopīga mākslas darba radīšanā.

Kad: 29.-30. novembris (10.30-18.00)

Vieta: Zaļais stāvs, Biedrība "homo ecos:", Ernestīnes iela 12, Rīga

Pieteikšanās līdz 25. novembrim šeit: http://goo.gl/XpL3oz . Ja ir jautājumi, tad raksti uz office@homoecos.lv  ar norādi „Mākslas aktīvisms”.

Darbnīca notiks angļu valodā ar iespēju iegūt tulkojumu latviešu vai krievu valodā.

Darbnīcu finansiāli atbalsta  programma „Erasmus+”, Eiropas Jaunatnes portāls un Eurodesk.

Santa Krastiņa

biedrības vadītāja / +371 26326333
Ernestīnes iela 12, Rīga, LV-1046