Asa_original

15.07.2016. notika projekta “Veselā miesā vesels gars” atklāšana. Biedrības “Z-Puzzle” priekšsēdētāja un projekta vadītāja Jekaterina Antonova pastāstīja par projekta gaitu, tā aktivitātem un speciālistiem. Katrs speciālists nedaudz pastāstīja par sevi un padalījās ar padomu veiksmīgai projekta gaitai.

Tie būs 2 mēneši, kuru laikā 24 dalībnieki no Daugavpils un Daugavpils novada sasniegs savus mērķus sev svarīgās jomās. Kā jau bija minēts āgrāk, projekta komanda sastāv no vislabākajiem speciālistiem, kuru vidū ir psihologs Ludmila Dijokiene, fitnesa un veselā uztura treneris Aleksandrs Podjava un Daina Kriviņa – koučs personīgo mērķu sasniegšanas jautājumos.

Pēc projekta prezentācijas un visu procesa nianšu noskaidrošanas sekoja iepazīšanās ar projekta dalībniekiem. Viņu motivācija un interese ir satriecoša. Katrs dalībnieks ar savām domām un mērķiem ir noskaņots apņēmīgi.

Tāpēc paliek vien novēlēt veiksmi un neatlaidīgumu dalībniekiem, kā arī projekta komandai!

Pievērsīsim uzmanību, ka projekta gaitai var sekot biedrības “Z-Puzzle” facebook lapā.

Preses relīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par preses relīzes saturu atbild biedrība „Z-Puzzle”.