5_original

5. jūnijā, Daugavpils 741. gadskārtas svinību ietvaros, notika V Starptautiskais čempionāts Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress”, ko organizēja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldi un Daugavpils pilsētas domi.

Čempionātā piedalījās karatisti no 18 Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas pilsētām. Kopā tika sadalīts 41 medaļu komplekts dažādās vecuma grupās un sporta karatē disciplīnās. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 6. dans) sportisti.

Pirmās vietas savās kategorijās izcīnīja: Laura Lapkovska, Ēriks Medņikovs un Vinsents Sivačovs. Otrās vietas ieguvēji: Andrejs Ļaļins, Aleksandra Petrovska, Veronika Bogdanova, Vilnis Kokins, Iveta Boļšakova un Vinsents Sivačovs. Trešo vietu izcīnīja Edvards Juršens.

Čempionāta izskaņā tika noteikta komanda, kas kļūst par 2016. gada Grand Prix „Daugavpils Fortress” ieguvēju. Šogad, kopsummā izcīnot 75 punktus, par labāko kļuva karatē kluba „Alfa” komanda (vadītājs A. Valuntonis) no Lietuvas pilsētas Paņevēžas. Viņiem tika pasniegts speciālais Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress” kauss. Otrā vieta, izcīnot kopā 70 punktus, karatē klubam „Satori” no Latvijas un trešā vieta, ar kopsummā izcīnītu 61 punktu, – Daugavpils Karatē Akadēmijai „LFSKA”.

Visiem goda viesiem un klubu vadītājiem tika pasniegtas piemiņas dāvanas ar mūsu pilsētas simboliku, bet par godu Daugavpils karatē 37. gadadienai – īpaši atzīmēti visi Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatē Meistari: Maksims Kirejevs, Evita Miglāne, Valērijs Kukjans, Vitālijs Goršečņikovs, Mihails Špiļevojs, Irēna Medņikova, Alvis Ivanovs un Jurijs Orehs, kas kopā ar Akadēmijas vadītāju Andreju Komaru, iegulda lielu darbu karatē attīstībā mūsu pilsētā un karatē tradīciju saglabāšanā.

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku Karatē pasākumu!

 

 

Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA”mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

Foto: kadri no Grand Prix „Daugavpils Fortress”

Autors: info „LFSKA”