Dsc_0005_original

Jaunatnes departaments Karjeras nedēļas ietvaros organizē pasākumu „Profesiju virpulī atrast savējo!”. Pasākuma otrajā dienā jaunieši ir veiksmīgi izspēlējuši karjeras spēli „Izspēlē savu karjeru” kopā ar biedrību „Erfolg”. Tagad jaunieši ir gatavi divu dienu garumā satikties ar izvēlētās un piemērotās profesijas speciālistiem, lai rastu atbildes uz jautājumiem un spētu izanalizēt vai šī profesija ir piemērota!

Vitālijs Verhovičs (Daugavpils Valsts ģimnāzija) dosies uz tikšanos ar LATINSOFT valdes locekli, programmatūras nodaļas vadītāju Aleksandru Lifšicu.

Undīne Svelpe (Daugavpils Valsts ģimnāzija) un Egita Mačevska (Daugavpils 12. vidusskola)

satiksies ar Daugavpils Universitātes mārketinga direktoru Jāni Kudiņu.

Marija Meldra Kraukle (Daugavpils Valsts ģimnāzija) tiksies ar rakstnieku, žurnālistu un radošu personību Valentīnu Lukaševiču.

Jūlija Pupina (Daugavpils 12. vidusskola) satiksies ar Daugavpils pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta pasākumu organizētāju Nauri Mackeviču.

Anastasija Muha (Daugavpils 12. vidusskola) tiksies ar Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Pilsētvides nodaļas ainavu arhitekti Annu Semjonovu.

Biruta Klodāne (Daugavpils 12. vidusskola)  tiksies ar Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Pilsētvides nodaļas vadītāju, pilsētas galveno mākslinieku Juri Punduru.

Ņikita Aleksejevs (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs) tiksies ar biedrības „Erfolg” priekšsēdētāju Olgu Jessi.

Karjeras nedēļu organizē Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi.

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes departamenta

Vadītājas pienākumu izpildītāja

Gunita Vanaga

27069620