Kraslavas_pamatsk_2_original

Labdarības organizācija Palīdzēsim.lv jau septīto gadu organizē akciju “Labo darbu nedēļa” – nedēļu, kad īpaši aktīvi darām labus darbus gan paši, gan mudinām to darīt arī citus. „Labo darbu nedēļa 2015” ievada gatavošanos Latvijas valsts simtgadei un tiek organizēta sadarbībā ar Kultūras ministriju, Latvijas valsts simtgades jauniešu rīcības komiteju un Izglītības un zinātnes ministriju.

 

“Labo darbu nedēļā” pastiprināta uzmanība tiek pievērsta palīdzībai, kuras sniegšanai nav nepieciešams liels finansiālais ieguldījums.

 

Ar katru gadu akcijas aktivitāte kļūst plašāka un „Labo darbu nedēļā 2014” piedalījušies vairāk kā 15 000 Latvijas iedzīvotāju, t.sk. 120 skolas un jauniešu apvienības no visas Latvijas.

Paveikto darbu sarakstā bija tādi darbi kā apkārtnes sakopšana, ciemošanās pie vientuļajiem pensionāriem, palīdzība dārza darbos. Apmeklētas dzīvnieku patversmes, sakārotas skolas, iepriecināti seniori ar dziesmām un pašu sarūpētām dāvaniņām, iepriecināti Bērnu slimnīcas bērni un personāls, sakārtotas bibliotēkas, nodotas asinis, vāktas ozolzīles dzīvniekiem, vākta makulatūra, palīdzēts mazākajiem skolēniem, novadītas radošas darbnīcas un koncerti un vēl daudzi, daudzi labie darbi! Paši darītāji par saviem darbiem izjutuši prieku, kas arī ir akcijas dziļākā būtība, izdarot otram labu, nesaņemt samaksu, bet gūt abpusēju gandarījumu.

Tāpat kā pagājušajā gadā, „Palīdzēsim.lv” aicinās reģistrēt savus labos darbus mājas lapas www.palidzesim.lv īpašajā sadaļā „Labo darbu nedēļa” (http://labodarbunedela.palidzesim.lv/par-projektu). Šajā sadaļā ir iespēja reģistrēt gan plānotos, gan izdarītos labos darbus. Tāpat ikviens var sūtīt arī lūgumu pēc palīdzības, rakstot e-pastu uz labie_darbi@palidzesim.lv

 

Arī šogad „Labo darbu nedēļā” aicinām aktīvi iesaistīties Latvijas iedzīvotājus! Ieplānojiet savus labos darbus jau laikus!

 

Par konkrētām aktivitātēm informācija sekos.

 

Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu!

 

Kontaktinformācija:

Ilze Skuja

Labdarības organizācijas

„Palīdzēsim.lv” vadītāja

mob.t.: 29 11 55 45

e-pasts: ilze.skuja@palidzesim.lv