Dsc_0020_original

Jaunatnes departaments aicina pieteikties brīvprātīgos jauniešus Festivāla „ARTIŠOKS 2015” organizācēšanai pasākuma dienā. Pasākuma īstenošanai būs nepieciešams līdz 50 brīvprātīgo, tāpēc tiek laipni aicināti pieteikties visi interesenti!

Pieteikumus sūtiet uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lvar piezīmi „ARTIŠOKS 2015”, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, e-pasta adresi un kontakttālruni, kā arīt-krekla izmēru līdz 27.08.2015.

Jauniešu festivāla „ARTIŠOKS 2015” brīvprātīgajiem būs iespēja palīdzēt pasākuma tapšanā un veikt dažādus uzdevumus, kā, piemēram, kausu, medaļu, uzlīmju, konfekšu un materiālu iznešana pa darba sekcijām, dzeramā ūdens piegādāšana organizācijām, bukletu dalīšana, tatami izkraušana un iekraušana, telšu likšana un novākšana, banneru izkāršana, zīmēšana ar krītiņiem, kā arī tiks nozīmēti atbildīgie par kārtību sporta aktivitātēs un organizatora palīgi.

Jauniešu festivāla „ARTIŠOKS 2015” organizatori brīvprātīgā darba veicējiem nodrošinās ēdināšanu festivāla dienā un dāvinās īpašo T-kreklu.