Go_beyond_plakats_original

Jauniešu attīstības programma Go Beyond aicina 18 – 23 gadus vecus jauniešus pieteikties jaunajam 2016.gada programmas iesaukumam. Go Beyond ir sevi pierādījusi kā jauno līderu un inovatīvu ideju „inkubators”, un arī šogad dalībniekiem tiks dota iespēja attīstīt sevī prasmes un talantus, lai nākotnē spētu sevi pierādīt kā spējīgu un uzņēmīgu personību izvēlētajā nozarē. Programmu atbalsta tādi darba devēji kā Rimi Latvia, Microsoft Latvia, Statoil Fuel and Retail Latvia, Triniti, Working day Latvia un citi.

Jauniešu attīstības programma Go Beyond nodrošina jauniešus ar resursiem un iespējām katram individuāli uzlabot savas profesionālās un sociālās prasmes, kā arī konkurētspēju darba tirgū. Go Beyond programma ilgst 10 mēnešus un sastāv no trīs daļām: četru dienu personīgās attīstības semināra, sociālajiem projektiem komandās un sava individuālā projekta realizācijas.

Ar jauniešiem visas programmas laikā strādā sertificēti personīgās izaugsmes treneri, kuri palīdz katram jaunietim individuāli uzstādīt mērķus un plānu, kā tie tiks sasniegti. Individuālo projektu realizācijai tiek piemeklēti mentori no projektos izvēlētajām darbības nozarēm, kuri dalās savā pieredzē, motivē jauniešus, sniedz vērtīgus padomus un palīdz jaunietim projektu veiksmīgi īstenot. Jauniešiem programmas ietvaros ir iespēja tikties ar dažādu jomu profesionāļiem,  cilvēku stāstos atklājot vērtīgas mācības.

Programmas ietvaros ir tapuši daudzi veiksmīgi un daudzsološi projekti, kas turpina savu darbību arī pēc tās beigām. Piemēram, 2014.gada programmas absolventes Linda Sinka un Elīna Ingelande izveidojušas inovatīvu programmēšanas mācību programmu bērniem “Learn IT”, kas  ir jaunums Latvijas sākumskolas un pamatskolas izglītībā.

Pateicoties pieredzei programmas Go Beyond laikā, esmu iepazinusi fantastiskus cilvēkus, īstenojusi vēl nebijušu izglītības iniciatīvu Latvijā, atradusi darbu un droši skatos uz profesionālās karjeras iespējām nākotnē,” norāda Go Beyond absolvente un “Learn IT” programmas veidotāja Linda Sinka.

Kad nonāc vidē, kur apkārt ir cilvēki ar augstiem mērķiem un standartiem, brīnumi notiek. Tu attopies tur, kur tikai pēc daudziem gadiem sapņoji nokļūt,” stāsta Go Beyond absolvente un “Learn IT” programmas veidotāja Elīna Ingelande.

Lai pieteiktos programmai, dodies uz gobeyond.lv/apply2015/ un aizpildi pieteikuma anketu sadaļā. Pieteikšanās līdz 2.jūnijam.

Vairāk par programmu lasiet šeit , kā arī sekojiet jaunumiem Go Beyond Facebook lapā.

 ĪSUMĀ PAR GO BEYOND

Jauniešu attīstības programma Go Beyond tika uzsākta 2011.gada jūnijā ar mērķi uzlabot jauniešu profesionālās un sociālās prasmes, konkurētspēju darba tirgū, kā arī popularizēt neformālo izglītību Latvijā. Go Beyond dibinātāji ir Kristiāna Pavlova, Ilze Vaičule, Raivis Kalniņš, Jānis Libeks, Claudio Rivera un biedrība JCI Latvia. Programmu atbalsta 11 uzņēmumi, tai skaitā, Microsoft LatviaRimi Latvia, Triniti, Swedbank, kā arī Ikšķiles novada dome. Sociālie projekti top sadarbībā ar Sorosa fondu - Latvija, Rimi Latvia, GlaxoSmithKline Latvia un Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju.

Informāciju sagatavoja: 


Anna Peipiņa 

Go Beyond sabiedrisko attiecību vadītāja

Telefons: (+371) 28315389

E-pasts: annapeipina@gmail.com


 

Piesaistītie faili: