20150327_094517_original

2015. gada 27. martā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar „Europe Direct” Informācijas centru Daugavpilī jau 16 reizi rīkoja izstādi “IZGLĪTĪBAS IESPĒJAS 2015”, kas notika kinoteātra “Renesanse” telpās.

Izstādes mērķis – deva iespēju mācību iestādēm, organizācijām un firmām, parādīt savas iespējas apmācības jomā, savukārt šīs izstādes apmeklētājiem tika dota iespēja iepazīties ar šīm iestādēm. Kā arī veidot ciešāku sadarbību starp izglītības iestādēm un mācību prakšu vietām, darba devējiem. Izstāde Daugavpils skolēniem deva iespēju iepazīties ar mācību iestādes uzņemšanas nosacījumiem, par valsts finansētajām budžeta vietām, apgūstamajām specialitātēm un mācību programmām.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments un Jauniešu neformālās izglītības
centrs sadarbībā ar biedrību „Ielu vingrotāji”, izstādes atklāšanā sagatavoja muzikālu priekšnesumu, parādot to, ka jauniešiem ir ne tikai iespēja studēt, bet ir arī iespēja apmeklēt Jaunatnes departamenta un Jauniešu neformālās izglītības centra rīkotos pasākumus, iespēja iesaistīties pilsētas jaunatnes pasākumu organizācijā, iespēja iesaistīties izglītības pasākumu, programmu un projektu īstenošanā, kā arī iespēja apmeklēt dažādas jauniešu organizācijas, ar kuru palīdzību var attīstīt savus talantus, iemaņas un iespēja pilnveidot savus sapņus, kā arī popularizēt savas organizācijas darbu apkārtējiem.  

 
 
 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes departamenta

Vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja

Gunita Vanaga

27069620