Dsc_0021_original

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments 25. martā organizē pasākumu „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9. klases”, visiem pilsētas 8. un 9. klašu skolēniem.

Pasākuma „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9. klases” mērķis ir palīdzēt jauniešiem izzināt savas karjeras iespējas, un pēc pamatskolas izglītības iegūšanas apzināt iespēju izvēlēties turpināt mācības vidusskolā vai izvēlēties apgūt profesiju kādā no profesionālās izglītības iestādēm.

Jaunatnes departaments organizē šo pasākumu, lai skolēnu vidū popularizētu Daugavpils pilsētas profesionālās izglītības iestādes, iepazīstinot jauniešus ar izglītības iestāžu mācību programmām, piedāvājumiem un iespējām mācīties dzimtajā pilsētā.

Katras komandas uzdevums ir apmeklēt visas Daugavpils profesionālās izglītības iestādes, piedaloties to rīkotajos konkursos, stafetēs un pildot uzdevumus, jāsavāc pēc iespējas vairāk uzvaras punktu.

Izveido komandu 4 cilvēku sastāvā un piesakies līdz 23. martam jaunatne_daugavpils@inbox.lv , norādot skolu, komandas nosaukumu, dalībnieku vārdus, uzvārdus, telefona numurus, e-pasta adreses un komandas kapteiņa vārdu!

 

Jaunieti, seko līdzi jauniešu piedāvātajām aktivitātēm Daugavpilī Jaunatnes departamenta mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv un Facebook lapā: Jaunatnes departaments!

 

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes departamenta

Vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja

Gunita Vanaga

20231327