Plakats_original

Seminārs: Kino un skatītājs. Interaktīvā filma.

  Programma: Norises laiks: plkst.: 16:00 - 18:00.

  Norises vieta: Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs /Lekcija un  prakse. Interaktīvās filmas skatīšanās. Jautājumi un  atbildes/ Lektors: Kristofers Heilss (Chris Hales) - Londona (UK)

  Lekcijas saturs: Kas ir interaktīvā filma? Mūsdienu pieeja filmas  vai datorspēles izveidei. Lekcijas laikā tiks piedāvāti  interaktīvā kino izveides metodes un piemēri, kā arī tā  sasaiste ar laikmetīgo mākslu. Kā ar pogas nospiešanu vai  balsi skatītājiem parādās iespēja izmainīt filmas sižetu vai  ietekmēt varoņa likteni. Otrā lekcijas daļa ļaus apmeklētājiem  noskatīties un piedalīties interaktīvo filmu darbībā. Tāpat  tiks sniegti padomi interaktīvā kino izveidē. Lektors: Kristofers  Heilss ir slavens video mākslinieks, pedagogs un dažādu Eiropas  īsfilmu festivālu žūrijas loceklis. Kristofers ir arī Liepājas  Universitātes Jauno mediju mākslas programmas pasniedzējs.

 Kristofers ir novadījis ap 150 seminārus Baltijā un citās Eiropas  valstīs. Apmeklēt lekciju tiek aicināti visi, kam ir interese par  kino, laikmetīgo mākslu, dizainu un mediju mākslu, kā arī jauno  mediju mākslas izglītību.

  Lekcija notiks angļu valodā.