Izspele_savu_dzi_afisha_lv_2015_original

Ar prieku ziņojam, ka jauniešu iniciatīvu projekts “Izspēlē savu dzīvi pats!” turpinās arī 2015. gadā!  Šogad skolu jauniešiem būs iespēja doties ekskursijās uz dažādiem uzņēmumiem, mācīties un spēlēt karjeras galda spēli.

Kā jau tika ziņots, biedrība “Erfolg” ar programmas “Jaunatne darbībā” atbalstu Daugavpils pilsētā realizē jauniešu iniciatīvu projektu “Izspēlē savu dzīvi pats!”. Projekta mērķis ir veicināt jauniešu aktivitāti, pilsonisko apziņu un iesaistīšanos darba tirgus procesos Latvijā un Eiropā. Projekta darbība tiek organizēta vairākos posmos. Pirmais posms - karjeras spēles izveidošana un otrais posms - nodarbību un veiksmes stāstu rīkošana jauniešiem ir noslēdzies. Šogad ir plānotas nodarbības skolās un karjeras spēles spēlēšana un izplatīšana.

Aicinām skolas, skolotājus, jauniešu centrus, karjeras konsultantus pieteikt savu skolu, klasi, jauniešu grupu apmācībām, ekskursijām un karjeras spēlēs spēlēšanai un iegūšanai.

Nodarbību tēmas, ko varam piedāvāt, ir: sevis iepazīšana, mērķu izvirzīšana, brīvprātīgais darbs, uzstāšanās un komunikācijas prasmes, man vispiemērotākā profesija, augstākās izglītības iespējas u.c.  Gaidām arī visus interesentus uz ekskursijām. Šobrīd plānojam ekskursiju vienu reizi nedēļā – pēcpusdienā. Precīzi laiki, uzņēmumi un cita informācija tiks sniegta jauniešiem (izglītības darbiniekiem), kuri būs pieteikušies dalībai projektā.

Tāpat aicinām skolas un jauniešu centrus pieteikties karjeras spēles spēlēšanai un tās saņemšanai (spēļu skaits ir ierobežots). Projekta laikā esam izveidojuši galda spēli “Izspēlē savu dzīvi pats”, kas ir interesants un noderīgs mācīšanās līdzeklis.  Tā var būt labs palīglīdzeklis karjeras konsultantiem, klašu audzinātājiem, jaunatnes darbiniekiem organizēt nodarbības par karjeru jauniešiem interesantā veidā - gan klases stundu, gan karjeras konsultāciju, gan ārpusskolas aktivitāšu laikā.

Lai uzzinātu papildus informāciju, pieteiktu dalību kādai no projekta aktivitātēm, aicinām zvanīt T.: 28362243 (Dagnija) vai  T.: 29957299 (Aleksandra) vai rakstīt karjerasspele@gmail.com