Antispid3_original

Pasaules AIDS diena tiek atzīmēta 1. decembrī, saistībā ar šo dienu, Jaunatnes departaments aicina visus jauniešus 3. decembrī uz ikgadējo un tradicionālo pasākumu „Rok Maratons pret AIDS”.

 

Rok Maratons “STOP AIDS” notiks Daugavpils kinoteātrī “RENESANSE” (Vienības ielā 30, Daugavpils) no plkst. 17:00 līdz 22:00.

Rok Maratonā piedalīsies grupas: “Sinica”, “Good Co”, “Down to Heaven”, “Christ Capitulation”, “Hard Weld”, “Saintorment” un grupa “D.F.F.”

Daugavpils jauniešiem un viesiem tiks piedāvāti dažādi konkursi un viktorīnas, ko sagatavoja jauniešu organizācijas: „Par to”, „Daugavpils Sarkana Krusta Jauniešu nodaļa”, Daugavpils Universitātes Studentu padome.”.

“Rok Maratonā STOP AIDS” notiks konkurss starp rok grupām un rokgrupu dalībniekiem, šī konkursa ietvaros apbalvos labākās 3 grupas. Kā arī, tiks izvelēts un apbalvots nominācijās: labākais vokālists, labākais ģitārists, labākais basģitārists un labākais bundzinieks. Katrai rok grupai būs iespēja izpildīt vienu dziesmu, kura būs veltīta Pasaules AIDS dienai. Labākais priekšnesums, būs apbalvots ar specbalvu.

Visus Daugavpils jauniešus un viesus aizraus ne tikai interesantā pasākuma programma un aktivitātes, bet arī īpašie pasākuma viesi -  rokgrupa Krampis.

Tiksimies „Rok Maratonā STOP AIDS” 3. decembrī plkst. 17:00 Daugavpils kinoteātrī “Renesanse”.

Ieeja bez maksas

 

Mēs dzīvojam viens otram blakus… Esam līdzcietīgi, esam tie, uz kuriem var paļauties…

 

 

Papildus informācija: mob.t. 27069620,  e-pasta adrese jaunatne_daugavpils@inbox.lv