Daba-063_original

No 05.-07.11.2014. viesnīcā „Lielupe” (Bulduru prospekts 64/68, Jūrmala) notiks Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros organizētā starptautiskā konference “Atbalsts jaunatnes darbam Latvijas un Eiropas mērogā”

Konference tiek organizēta ar mērķi veicināt jaunatnes jomā iesaistīto pušu sadarbību efektīvai jaunatnes darba īstenošanai, nodrošināt pieredzes apmaiņu par atbalstu jaunatnes darbam reģionālā, nacionālā un Eiropas mērogā un uzsvērt jauniešu centru nozīmi jaunatnes darba attīstībā un jauniešu līdzdalības veicināšanā. 

Konferencē aicināti piedalīties jaunatnes darbinieki (no pašvaldībām, NVO u.c.), jaunieši, izglītības iestāžu un pašvaldību pārstāvji no Latvijas un citām Eiropas valstīm.

Konferences darba valoda: latviešu, angļu

Konferencē tiks nodrošināts sinhronais / mutvārdu tulkojums.

Dalība konferencē ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana, nakšņošana un konferences materiāli, dalībniekiem pašiem jāsedz tikai ceļa izdevumi nokļūšanai uz/no konferences norises vietu – viesnīcu „Lielupe”, Bulduru prospektā 64/68, Jūrmalā https://www.semarahhotels.com/lv/viesnica-lielupe/kontakti/

Lai pieteiktos konferencei lūdzam elektroniski aizpildīt pieteikuma anketu: http://x8.lv/stkonferenceatbalstam līdz 2014. gada 26.oktobrim!

Informācija par konferenci: http://jaunatne.gov.lv/lv/raksti/starptautiska-konference-atbalsts-jaunatnes-darbam-latvijas-un-eiropas-meroga

Aija Riba

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Starptautiskās sadarbības programmu daļas vadītāja
Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
Tālr.: +371 67358070
Fakss: +371 67358060
aija.riba@jaunatne.gov.lv
www.jaunatne.gov.lv

Piesaistītie faili: