Dsc_0101_original

Lai veicinātu brīvprātīgā darba popularizēšanu sabiedrībā, Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments aicina valsts un pašvaldības iestādes, biedrības un nodibinājumus līdz 7. novembrim izvirzīt brīvprātīgā darba veicējus līdz 25 gadu vecumam nominācijai „Gada brīvprātīgais 2014”. Pateicības tiks pasniegtas par sistemātiski veiktu brīvprātīgu darbu, kā arī par ieguldījumiem pilsētas un tās iedzīvotāju labā.

Pasākuma mērķis - atzīmēt un apbalvot visaktīvākos un labākos brīvprātīgos darba veicējus, kas nesavtīgi ziedo savu laiku un enerģiju citu cilvēku un pilsētas labā, par to nesaņemot atalgojumu, motivējot un veicinot kopējo brīvprātīgo kustību pilsētā, darba atzīšanu un prestižu.

Piesakot apbalvošanai brīvprātīgā darba veicējus, ir jāiesniedz pieteikuma anketa, ko var atrast zemāk, kur jāmin, par kādiem nopelniem kandidāti ieteikti apbalvojumam, norādot brīvprātīgā darba veikšanas periodu, brīvprātīgā darba apjomu un kvalitāti, kā arī īsu rekomendāciju. Aizpildītās pieteikuma anketas var nosūtīt elektroniskā veidā uz e-pastu jaunatne_daugavpils@inbox.lv vai iesniegt personīgi Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a, Daugavpils).

Piesaistītie faili: