Untitled_original

Lūk arī tuvojas nobeigumam vasaras brīvlaiks un pienāk laiks gatavoties jaunajam mācību gadam! Jauniešu neformālās izglītības centrs( Varšavas iela 45), kā arī Daugavpils jauniešu biedrības aicina jauniešus pavadīt aizejošo vasaru un ar labu garīgo atgriezties skolā!

Speciāli pilsētas jaunatnei, Jauniešu neformālās izglītības centrā, Varšavas ielā 45, notiks muzikālais maratons, kas sastāvēs no pasākumiem brīvā dabā (open air). Muzikālais maratons aptvers tādus muzikālos virzienus kā reps, roks un elektroniskā mūzika.

16.augustā 17.00 startēs repa tusiņš ar diskotēku pēc tā. Uz Jauniešu neformālās izglītības centra skatuves  uzstāsies populāri repa izpildītāji no Daugavpils, ugunīgā deju studija STOP TIME, kā arī dīdžeji no projektiem SQUAD DJ`S un KST DJ`S. Pašus drosmīgakos repa kustības pārstāvjus gaida konkurss "Freestyle Battle".

23.augustā plkst. 17.00 notiks rokkoncerts. Visi, kas vēlas varēs baudīt tādu roka izpildītāju kā No Smoking Band, Down to Heaven, Ze Pikiniks, Heavy Industry, Good Company u.c. uzstāšanos. Vakara programmā ir paredzēti arī paraugdemonstrējumi no organizācijas "Robeža".

30.augustā plkst. 17.00 notiks noslēdzošais muzikālā maratona etaps - diskotēka zem atklātām debesīm. Pasākuma viesus gaida aizraujoša šovu programma, elektroniskā mūzika no labākiem pilsētas dīdžejiem un īstu svētu atmosfēra.