Us14_original

Sesto gadu pēc kārtas Daugavpilī tiks rīkots Starptautiskais ielu kultūras festivāls „URBANSTYLE”, kas apvieno dažādus ielu kultūras virzienus un propagandē aktīvu un veselīgu dzīvesveidu jauniešu vidū. Šogad uz festivālu ir ielūgti viesi un dalībnieki no Baltkrievijas, Polijas, Rumānijas un dažādām Latvijas pilsētām.

Pasākuma programmā uz lielās skatuves pie Ledus halles visus skatītājus gaida koši deju šovi un sacīkstes par specialiem festivāla kausiem, Flashmobs un Daugavpilī vēl nebijušais tele-tilts ar Poliju un Rumāniju.

Tāpat URBANSTYLE apmeklētāji varēs vērot ekstremālo sporta veidu trikus, Graffiti meistaru demonstrējumus, piedalīties sacensībās ielas vingrošanā vai arī atbalstīt Daugavpils ielas basketbola čempionāta 1.posma dalībniekus!

Šogad festivāla ietvaros tiek organizēts arī speciāls URBANSTYLE 2014 MARATONS, uz kuru tiek aicināti visi interesenti jebkurā vecumā. Maratons tiek organizēts veselīga dzīvesveida un brīvprātīgo kustības atbalstam.

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments un deju studija STOPTIME aicina visu aktīvos jauniešus un to vecākus uz festivālu URBANSTYLE, kas notiks 24.maijā Daugavpils Centrālajā parkā pie Ledus halles! Reģistrācija sacensībām – no plkst.10:00, festivāla sākums – plkst.12:00.

Festivāla ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens STARTER.