Info-diena4_original

LKA Latvijas Kultūras koledža  trešdien, 16.04.,  aicina uz Informācijas dienu Daugavpilī, lai ikvienu interesentu informētu par  pirmā līmeņa profesionālās izglītības iespējām LKA Latvijas Kultūras koledžā. Informācijas diena „Katram savs kultūras kokteilis ” notiks Daugavpils 15.vidusskolas zālē no plkst. 14:10 līdz 14:50.  

Tikšanās laikā apmeklētāji varēs gūt atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem par studiju procesu – sākot no uzņemšanas noteikumiem un iestājpārbaudījumiem, līdz pat diploma iegūšanai, kā arī iespējām realizēt savas radošās idejas pašpārvaldē, studentu biedrībā, spēlēt studentu teātrī, dziedāt korī vai piedalīties nacionāla un starptautiska mēroga projektos, kurus koledža realizē.

LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā studijas 3 studiju programmās : Mākslas institūciju pārvaldība (kultūras menedžeri dažādās specializācijās), Laikmetīgā deja (laikmetīgā un modernā deja) un Bibliotēkzinātne un informācija. Studēt iespējams pilna un nepilna laika studiju formā. Koledža dibināta 1946. gadā kā Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikum un ir viena no pieredzes un tradīcijām bagātākajām koledžām Latvijā, kas piedāvā modernu izglītību kultūras jomā un radošu vidi personības izaugsmei..

 

 

Informāciju sagatavoja
Raitis Zgirskis
LKA Latvijas Kultūras koledžas
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja p.i.
Mob. 25121787
 
www.kulturaskoledza.lv
twitter.com/kulturaskoledza 
facebook.com/LatvijasKulturasKoledza