Europelogo_original

Nodibinājums „Fonds Sabiedrībai” projekta „Vienoti, nevis šķelti!” ietvaros aicina ikvienu interesentu pieteikties brīvprātīgo programmai, kurā paredzētas apmācības un dažādi pasākumi trešo valstu valstpiederīgo intergācijai un atbalstam.

Apmācības Ventspilī plānotas 22.aprīlī un Daugavpilī 24.aprīlī, kurās paredzētas:

· Mentorings, mentora lomas – funkcijas definējums,

· Mentoram nepieciešamās zināšanas un prasmes (konsultēšanas prasmes, saskarsme, komunikācija u.c.),

· Starppersonu un starpkultūru saskarsme,

· Stereotipi, to veidošanās,

· Barjeras un šķēršļi starpkultūru komunikācijā.

Apmācības vadīs lektore ar pieredzi brīvprātīgo darbā kopš 2011.gada, praktizējoša organizāciju un darbinieku attīstības konsultante un supervizore Aivita Roze. Starpkultūru, saskarsmes un psihosociālo jautājumu trenere un konsultante. Vairāk kā četrpadsmit gadu pieredze darbinieku profesionālajā atbalstā un konsultēšanā. Latvijas Supervizoru apvienības valdes locekle. Aivitai ir bakalaura grāds pedagoģijā, sociālajā darbā un maģistra grāds „Supervīzijā un vadībā”. Absolvējusi Tallinas Universitātes Vācijas komunikācijas un Supervīzijas institūta profesionālo programmu „Starpkultūru supervīzija un organizāciju attīstība”. Specializējusies gan personības un sociālās psiholoģijas, gan saskarsmes psiholoģijas jomā. No 2010.gada aktīvi darbojas trešo valstu valstspiederīgo atbalsta projektos kā lektore, apmācību programmu veidotāja un koordinatore. Konsultē klientus saskarsmes, konfliktu risināšanas, stresa menedžmenta un personības izaugsmes jomās.

Pieteikšanās un informācija par apmācībām:

Ventspils
Edīte Justele
Mob. 26484988
ventnvoac2@inbox.lv

Daugavpils
Silvija Mickeviča
Mob. 26433802
silvija_mic@inbox.lv

 

„Fonds Sabiedrībai” ir nevalstiska organizācija, kas izveidota 2009.gadā ar misiju sociāli atbildīgas un saliedētas sabiedrības veicināšana, integrācija un rūpes par mazaizsargāto sabiedrības daļu.

Visas augstākminētās aktivitātes tiek īstenotas Eiropas Trešo valstu valstspiederīgo integrācijas fonda (75%) un valsts budžeta (25%) finansētu projekta „Vienoti, nevis šķelti!” ietvaros (līgums Nr.: IF/2012/1.a./12).

Plašākai informācijai par projektu:

Māra Zukure,

Nodibinājuma „Fonds Sabiedrībai” projekta asistente

Mob. 29418977

mara@fondssabiedribai.lv

www.fondssabiedribai.lv

Piesaistītie faili: